Genetik i verdensklasse

Er du interesseret? Indhent et godt tilbud!

Dyrskueartikler

Mane ‘N Tail - Eksklusive dyrskueprodukter fra USA

​Key Genetics forhandler også Mane `n Tail produkter. Dette er virkelig kvalitets produkter til konkurrence dygtige priser. I øjeblikket er der 4 forskellige produkter tilgængelige på lager.

MANE ‘N TAIL® EQUINE SHINE-ON SPRAY 946 ml

LIGE NU KUN 189 kr

Shine-On er en eksklusiv konstrueret formel, som giver en øjeblikkelig højglans, der holder. Den avancerede formel afviser støv og giver langvarig forebyggelse af pletter. pH værdien er afbalanceret, så Shine-On kan bruges så ofte man vil. Afhjælper også knuder og filtrert hår i haler på dyrerne.

Shine-On er uundværlig til klargøring før stævner og dyrskuer.​

MANE ‘N TAIL® MINERAL ICE® 454 g

LIGE NU KUN 119 kr
Smerte bekæmper og meget mere!

MINERAL ICE® er en fedtfri kølende gelè, som giver hurtig lindring af ømhed og smerter i muskler og led. Kan med fordel bruges til skader som fibersprængninger, forstrækkede sener eller efter hård træning for en hurtig nedkøling. Virker kølende og beroligende. Er baseret på Menthol hvilket virkelig har en god effekt på at reducere hævelser. Bruges til at aflaste muskulær ømhed og stive led, og reducerer hævelse i forbindelse med klargøring til showringen..

​MANE ‘N TAIL®Spray ‘n Braid ™ 473 ml

LIGE NU KUN 139 kr.

Spray ‘n Braid ™ er en eksklusiv, avanceret , protein baseret formel, som er udviklet i samarbejde med professionelle avlere, erstatter produkter som gelé og harlak. Spray ‘n Braid er vandbaseret og PH neutral, og modvirker brud på hårene. Resultatet er strammere fletninger og pænere rosenknopper med maksimal hold. Forebygger desuden flyvsk hår. Ved kvæg er den rigtig god lim til at sætte overlinier osv. på de dyr som skal klargøres til ringen.

MANE ‘N TAIL® SHAMPOO 355 ml Nyhed i Danmark

LIGE NU KUN 69 kr.
En eksklusiv formel der indeholdende fugtgivende og blødgørende plejestoffer med ekstra skummende og rensende effekt.

Fordele ved brug af Original Shampoo: Den originale Mane ‘n Tail ® Shampoo kan benyttes af både mennesker, kvæg og heste. Shampooen vasker i dybden, og efterlader håret blødt og skinnende. Den rige velduftende skum har en dybderensende virkning, perfekt til at fjerne alt jord og snavs fra pelsen, manen og halen uden at fjerne de naturlige olier. En mild ph-balanceret formel giver optimalt fylde, glans og gør håret nemmere at håndtere. Mikro beriget protein formel der er fugtgivende, blødgørende pleje for pels, man og hale og efterlader disse bløde og skinnende. Regelmæssig brug forøger pelsens sundhed og udstråling.​

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Key Genetics er et nyere avlsfirma som blev startet i august 2011. Key Genetics sælger primært tyresæd fra Nordamerika. Jeg er forhandler af sæd fra de to USA­firmaer Taurus ST. og Jetstream Genetics. Samt Trans World Genetics.

​Key Genetics |  Aabyvej 62, 9440 Aabybro  |  Tlf.: +45 20 78 66 37  |  E-mail: keygeneticsmail@gmail.com  |  CVR: 33795777